zene indítás  
 
 

1961-ben születtem Budapesten. 1986-ban végeztem a Pécsi Jogtudományi Egyetemen, 1988-ban bírói szakvizsgát tettem. A joggyakorlati időmet, majd azt követően a jogi pályafutásomat, mint kinevezés előtt álló családjogi bíró kezdtem a Budai Központi Kerületi Bíróságon.

Ezt követően 1992. május 1-től a mai napig önálló ügyvédként dolgozom a saját ügyvédi irodámban. A státuszom pontosan: egyéni ügyvéd. Van a jogász diplomám mellett két szakdiplomám is, egy banki szakjogászi végzettségem, illetőleg van egy iparjogvédelmi szakjogász végzettségem.

Elvált, egy gyermek édesanyja vagyok.


Dr. Kutni Anikó
Ügyvéd

 
 
   
 
  Családjog
  Gazdasági jog
  Társasági jog
  Munkajog
  Ingatlanjog
 
 
  Védjegy és szabadalmi jog
  Polgári peres és peren kívüli eljárások
  lakásszövetkezetek és társasházak joga
  Letétkezelés
Bővebben a szakmai területekről
 
Ezt a honlapot Dr. Kutni Anikó, a Budapesti Ügyvédi Kamarába 13133 lajstromszámmal bejegyzett, és 01-001599 számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a
Magyar Ügyvédi Kamara honlapján
találhatók.

Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.
 
A jogi asszisztensemről az alábbi linken találhat információt
 
Bemutatkozás   Szakterületek   Tevékenység   Árak   Online tanácsadás   Kapcsolat
Dr. Kutni Anikó ügyvéd honlapja

info@drkutni.hu