1994-től kezdődően működő ügyvédi irodánk jelentős mértékű családjogi ügyekkel, illetőleg munkajogi tapasztalattal rendelkezik. Társaságok állandó és eseti képviseletét is évtizedek óta ellátja. Biztosítjuk az ügyfél részére, mind a peren kívüli mind a peres képviseletet, a családjogi perekben munkaügyi perekben, polgári perekben a képviseletet.

Elkészítjük a házassági vagyonközösség megszüntetési és házassági vagyonjogi megállapodásokat, esetlegesen egy peren kívüli eljárásban, illetőleg a peres eljárásban is. Vállaljuk felülviszgálati kérelmek elkészítését. Vállaljuk a társasági jogon belül kkt.-k, bt-k, kft-k, rt-k, illetőleg szövetkezetek megalakítását, alapszabályok, társasági szerződések módosítását, közgyűléseken való esetleges részvételt.

Ingatlan adásvételi szerződések megkötése, földhivatali benyújtása, lebonyolítása. Különösen fontos, hogy rendelkezünk elektronikus aláírással, ami a cégbírósági eljárásokhoz szükséges. Rendelkezünk a TAKARNET rendszerhez való hozzáféréssel a földhivatali nyilvántartások megtekintéséhez, és a tulajdoni lapok letöltéséhez. Rendelkezünk JÜB alkalmazással, a jogügyletek biztonságának elősegítése kapcsán a BM adatlekérési jogosultsággal.

Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk a peres eljárások terén, illetőleg a kis közepes, és nagyvállalatok állandó megbízásai kapcsán azok minden jogterületén, és minden előforduló problémáival kapcsolatban. Több évtizeden keresztül társasházakat és lakásszövetkezeteket képviselünk és nagy valamint közepes vállalkozásokat állandó és eseti megbízás alapján. Jelentős számú családjogi és munkajogi peres eljárást bonyolítunk. Ingatlan adásvételek ügyintézését mindenre kiterjedően vállaljuk.

A családjogi területen nemzetközi vonatkozású referenciával, ügyfélkörrel rendelkezünk, illetőleg az iparjogvédelmi területen is.

Az általunk beszélt nyelvek: Német, angol, francia.

Az ügyvédek által végezhető tevékenységek körét, az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény (Ütv.) határozza meg.
A legfontosabb területek a következők: (Az egyes tevékenységi körre kattintva bővebb információt kaphat)


Jogi tanácsadás
 
Okiratok szerkesztése és ellenjegyzése
 
Képviselet
 
Letétkezelés
Bemutatkozás   Szakterületek   Tevékenység   Árak   Online tanácsadás   Kapcsolat
Dr. Kutni Anikó ügyvéd honlapja

info@drkutni.hu