E menüpontban lehetőség van online módon, ingyenes jogi tanácsadás igénybevételére. Mielőtt azonban ezt a lehetőséget választja, kérem olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó alábbi tájékoztatást, amelynek tartalma egyben felhasználási feltételeknek is minősül:

A szolgáltatás igénybevétele ingyenes. Az Ön által feltett kérdésre választ 30 munkanapon belül, e-mailben fog kapni, így amennyiben Önt határidő köti, kérem, hogy ne ezt a lehetőséget válassza. Amennyiben Önnek sürgősen, vagy minden szempontból helytálló jogi tanácsra van szüksége, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot és keressen fel személyesen! Szívesen állok rendelkezésére!

Tekintettel arra, az online jogi tanácsadás szolgáltatás keretében az eset csak korlátozottan ismerhető meg, és a kérdés sem minden esetben teljesen pontos, továbbá e szolgáltatás kapcsán nincs mód sem személyes konzultációra, sem az iratanyag áttekintésére vagy a többi fél nyilatkozatának beszerzésére, a tanácsadás e formája nem alkalmas teljes körű, minden szempont figyelembe vételével megadott helytálló válasz megadására. Ebből adódóan e szolgáltatás igénybevételével adott tanácsért semmilyen felelősséget nem áll módomban vállalni. Kérdését az alábbiakban, legfeljebb 1500 karakter terjedelemben teheti fel: (kérjük minden mezőt töltsön ki)
 
E-mail cím:

Név:

Az Ön kérdése:

Bemutatkozás   Szakterületek   Tevékenység   Árak   Online tanácsadás   Kapcsolat
Dr. Kutni Anikó ügyvéd honlapja

info@drkutni.hu